Stichting Bosnische Toekomst
Wij zijn een kleinschalige stichting die werkt met donaties van diverse bedrijven en particulieren. 
‌Jaarlijks proberen wij twee keer een bezoek te brengen aan Bosnië, waarbij we in de zomer een project realiseren. 

‌De laatste reisverslagen staan weer online!

‌Bovenin elke pagina vindt u het menu welke toegang geeft tot de diverse onderdelen. 

‌Via de menukeuze NIEUWS komt u bij de Blogs met de reisverslagen. ‌
‌‌
‌Schroom niet om een reactie achter te laten bij CONTACT.
Onze aktiviteiten van de afgelopen periode
‌- We hebben de afgelopen jaren vele projecten gerealiseerd in Nova Bila, Karaula, Vlahovici, Bijlelo Bucje, Turbe en Travnik.
- De Kerstviering voor cliënten van het “Centrum voor geestelijke gezondheid” wordt financieel mogelijk gemaakt door onze stichting.
- Er zijn enkele presentaties gegeven aan verenigingen.
- De dames van de Breiclub in Breezand komen regelmatig samen. De dames hebben heel veel truien, sokken, sjaals, knuffels maar ook tasjes met inhoud voor ons gemaakt. Deze gaan naar kinderen in het dorp Karaula en naar kinderen in het ziekenhuis in Travnik.
‌- Vanaf maart 2020 zat de wereld op slot. Bosnië dus ook. Vanaf augustus 2022 konden we eindelijk weer met zijn vieren naar het gebied.
- Ook in 2023 zijn we weer met zijn vieren met auto’s vol met spullen onderweg gegaan.
Lees het laatste reisverslag
**********************************
*
*
Onze doelstelling
Het bieden van hulp aan de bevolking van Bosnië-Herzegovina bij het nog voortdurende proces van opbouw van het dagelijks leven ruim 20 jaar na de oorlog. Wij richten ons hierbij vooral op de allerarmste gezinnen, specifiek in de regio van Travnik.
Waarom Bosnië?
Nu, jaren na de oorlog, leven nog steeds veel mensen in Bosnië in armoede. Gezinnen zijn gebroken en beschadigd, veel ouders getraumatiseerd. De economie komt langzaam weer op gang, maar nog steeds is er op de meeste plekken geen werk en niet genoeg financiële ondersteuning om een normaal bestaan op te bouwen.
De stichting is ANBI gecertificeerd!!
Dit betekent voor u dat elke gift aan onze Stichting volledig fiscaal aftrekbaar is. Wij willen u vragen om een éénmalige/evt. maandelijkse gift, al is het maar een paar euro! Hiervoor is de bevolking van Travnik U zeer dankbaar. Hebt u vragen over ons werk of uw bijdrage? Neem dan gerust contact met ons op om het een en ander door te spreken.
Contact
‌Voor geïnteresseerde bedrijven en verenigingen verzorgen wij graag een presentatie. Voor meer informatie over ons, of voor het bespreken van een presentatie, kunt u een mail sturen, kunt u bellen, of u laat een bericht achter op de contact pagina.


Voor alle informatie:
janplagge@yahoo.com
‌Tel: +31 (0)638 4141 02

Stichting Bosnische Toekomst
RABO bank:
IBAN: NL59 RABO 0127 1495 03
tnv: Stichting Bosnische Toekomst
Anna Paulowna.‌
Omdat de Bosnische Toekomst ANBI gecertificeerd is, zijn eventuele giften onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting.
‌RSIN: 815706935
Deze website is gesponsord door Druktemaker