Op 1 oktober 2016 is Paula Seep, onze secretaresse, overleden.
Paula was al ruim acht jaar secretaris van de stichting.

In 2008 is zij samen met een groep naar Travnik geweest. Ze hebben daar meerdere projecten uitgevoerd waaronder het herinrichten van een huis en het bouwen van een mooie nieuwe trap bij een huis naar de voordeur. Er zijn vele huisbezoeken gedaan, waarbij 
‌voedselpakketten werden uitgereikt.

‌ In de Merhamet, de gaarkeuken, heeft de groep een dag besteed aan het helpen in de keuken en het ontvangen van de gasten.
Daarnaast is ze bijzonder actief geweest met het werven van donateurs. Dit zorgde voor een goede financiële continuïteit in het maandelijks uitreiken van voedselpakketten aan de allerarmsten.

Gedurende Kerst en Oud/Nieuw van 2010 was ze ook in haar geliefde Travnik, om deel te nemen aan de kerstactiviteiten voor de kinderen. Zo’n 300 Kinderen hebben toen een klein presentje gekregen van de Kerstman.

Twee maanden later is ze met haar dochter Anouk teruggegaan naar Travnik om een rolstoel te schenken aan een jongen van tien met een geestelijke- en lichamelijke beperking. Het was voor Paula en Anouk een bijzondere emotionele ervaring om te zien hoe die jongen in de rolstoel werd gezet, waarna er een grote glimlach op zijn gezicht verscheen.

Twee jaar later zijn ze weer met zijn beiden naar Travnik geweest. Ze zaten toen middenin de tijd van de Ramadan. Ze hebben daar weer genoten van de gastvrijheid van vele bekenden en vooral de familie Skrobo.
Vanuit haar huisje is Paula tot het laatst zeer betrokken gebleven bij het wel en wee van de stichting. Bij het begin van het laatste project in juli 2016 was er een probleem met de website. Even contact opnemen met Paula en de volgende dag was het geregeld! We missen in Paula een goede secretaresse maar bovenal een hele fijne vriendin.
We wensen haar familie veel sterkte met dit verlies!
Contact
‌Voor geïnteresseerde bedrijven en verenigingen verzorgen wij graag een presentatie. Voor meer informatie over ons, of voor het bespreken van een presentatie, kunt u een mail sturen, kunt u bellen, of u laat een bericht achter op de contact pagina.


Voor alle informatie:
janplagge@yahoo.com
‌Tel: +31 (0)638 4141 02

Stichting Bosnische Toekomst
RABO bank:
IBAN: NL59 RABO 0127 1495 03
tnv: Stichting Bosnische Toekomst
Anna Paulowna.‌
Omdat de Bosnische Toekomst ANBI gecertificeerd is, zijn eventuele giften onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting.
‌RSIN: 815706935
Deze website is gesponsord door Druktemaker