De fotoalbums 
Op deze pagina's kunt u op uw gemak even met ons meekijken!‌
Een voorjaarstrip april 2024
Dit jaar halverwege april alweer onderweg. Een relatief kort bezoek maar wel weer fijne contacten aangehaald. Hoogtepunt was het klussen bij Almedin op de berg Vlasic, waar we hem geholpen hebben met het verfraaien van zijn restaurantje door middel van mooie borden die Arjen thuis gemaakt had. 
‌Kijkt u mee met het klussen bij Almedin 2024.
Weer warm weer in Augustus 2023
Hoogzomer dus warm met vele toeristen in Travnik. Maar wij gaan gewoon ons ding doen en genieten waar van het prachtige land met de fijne mensen om ons heen!
‌Kijkt u mee met onze aktiviteiten in 2023.
Augustus 2022 - hartje zomer
Eindelijk weer eens met zijn vieren in Bosnie. Inco materiaal, luiers, pyamas, pantoffels voor het ziekenhuis, kleding voor Karaula, voedselpakketten voor arme gezinnen, computers en 3-D printer voor een school. En natuurlijk vele bezoekjes en zelfs een concert.
Het tweede coronajaar. Kleinigheid voor het ziekenhuis, kleding, computers en voedselpakketten, naaimachine voor damesclub, kasten en tasjes voor Sreca za sve en vele bezoekjes.
Het ziekenhuis verwennen met allerlei materiaal, een nieuwe NGO voor mensen met een beperking, kleding en voedselpakketten.
De vloer vervangen op een middelbare school, Disney figuren op diverse basisscholen en veel kleding en materiaal voor het ziekenhuis.
Klussen in een klein dorpje in de bergen. Een spelletjesdag, spullen voor scholen en ziekenhuis... 
‌‌Een selectie van de foto's...
Te veel kleding en nog veel meer. Dus op naar Travnik!
‌Een selectie van de foto's...
Ook in 2017 zijn we in het kinderdagverblijf Obaniste Travnik geweest. 
‌Een selectie...
In 2016 zijn we in het kinderdagverblijf Obaniste Travnik geweest.
‌Een overzichtje...
Project Kantonalna Bolnica Travnik 2015
De fotos van het project op de psychiatrische afdeling van het Kantonale Ziekenhuis van Travnik komen binnenkort online!
Contact
‌Voor geïnteresseerde bedrijven en verenigingen verzorgen wij graag een presentatie. Voor meer informatie over ons, of voor het bespreken van een presentatie, kunt u een mail sturen, kunt u bellen, of u laat een bericht achter op de contact pagina.


Voor alle informatie:
janplagge@yahoo.com
‌Tel: +31 (0)638 4141 02

Stichting Bosnische Toekomst
RABO bank:
IBAN: NL59 RABO 0127 1495 03
tnv: Stichting Bosnische Toekomst
Anna Paulowna.‌
Omdat de Bosnische Toekomst ANBI gecertificeerd is, zijn eventuele giften onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting.
‌RSIN: 815706935
Deze website is gesponsord door Druktemaker