De Disney Figuren
Ada en Ciska zijn al aan het inverven, terwijl Jan en Arjen vanaf een raster alle figuren in de juiste proporties aan het paneel proberen toe te vertrouwen.
De school in Nova Bila
We gaan de oude laminaatvloer in één van de lokalen vervangen. De muur wordt ook weer voorzien van een vers kleurtje. Er komen nieuwe LED panelen in een lokaal en we hebben voor de allerkleinsten Disney figuren in het lokaal opgehangen.
De school in Vlahovici
Voor deze school worden ook Disney figuren gemaakt. 
De school in Bijelo Bucje
Ook hier geven de Disney figuren een vrolijke aanblik. 
Een basisschool, Dom Zdravlje, Center for Mental Health, voedselpakketten, tasjes voor kinderen en het broodjesproject.
De basisschool kreeg torso's van menselijke lichamen, dr. Satrovic van Dom Zdravlje was erg blij met de apparatuur, veel materiaal voor het centrum voor Mental Health, voedselpakketten en kleding voor arme gezinnen en uitdelen van tasjes met oa poppen en autootjes aan kinderen. Tenslotte hadden we nog een broodjesproject voor de armste kinderen op vier scholen.
Contact
‌Voor geïnteresseerde bedrijven en verenigingen verzorgen wij graag een presentatie. Voor meer informatie over ons, of voor het bespreken van een presentatie, kunt u een mail sturen, kunt u bellen, of u laat een bericht achter op de contact pagina.


Voor alle informatie:
janplagge@yahoo.com
‌Tel: +31 (0)638 4141 02

Stichting Bosnische Toekomst
RABO bank:
IBAN: NL59 RABO 0127 1495 03
tnv: Stichting Bosnische Toekomst
Anna Paulowna.‌
Omdat de Bosnische Toekomst ANBI gecertificeerd is, zijn eventuele giften onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting.
‌RSIN: 815706935
Deze website is gesponsord door Druktemaker