Nieuws-overzicht
Hier vindt u onze verslagen. Klik bij het betreffende verslag op "Lees meer". Veel leesplezier!

‌En ehh.....een reactie stellen wij zeer op prijs!

CONTACT
Weer even oplijnen - Februari 2020
Een huis vol spullen, een beetje heimwee en de noodzaak om enkele voorbereidingen te treffen. Meer redenen hoef je niet te bedenken om weer in de auto te stappen en naar Travnik af te reizen.
‌In heel Europa zijn deze winter de omstandigheden nog niet dusdanig geweest dat er ergens gigantische hoeveelheden sneeuw ligt. Toch maar de sneeuwkettingen een plekje geven maar verder de auto vol met onder andere incontinentiemateriaal, stoma materiaal en veel andere zaken voor de apotheek van het ziekenhuis. Ook veel knuffels, sokjes en rompertjes maar ook brillen voor het ziekenhuis. Voor arme gezinnen hebben we kleding, schoenen, dekens en speeltjes.
‌We gaan er weer voor! 
Projecten bij diverse scholen - Reisverslag 2019
Dit jaar hebben we geen groot project in onze planning. We zullen enkele voorgaande projecten vervolmaken en er is contact geweest met een school in Nova Bila, waar onder andere een vloer schreeuwt om handige handjes!
‌We gaan voor een paar scholen in heel kleine dorpjes Disney figuren maken en op de muur bevestigen, om de scholen iets aantrekkelijker te maken voor de kinderen. Heel veel kleding gaat naar het dorp Karaula. We hebben verbandmaterialen en onder andere kleertjes voor de allerkleinste kinderen voor het ziekenhuis in Travnik
Ambulante - Reisverslag 2018
De medische hulppost van Gluha Bukovica heeft dit jaar de aandacht. Een dorpje in de bergen met 1200 inwoners. De opknapbeurt gehelst toiletten, de entree, schilderwerk en vervanging van kozijnen en deuren. We hebben ook de nodige apparatuur meegenomen, waarvoor we de sponsors hartelijk bedanken!
‌Verder bezoeken aan diverse instanties en de traditionele "Bosnische Toekomst Spelletjesdag".
Wintertrip januari 2018
We hebben weer veel spullen gekregen die in de winter zo ontzettend bruikbaar zijn dat we besloten hebben om tussendoor in januari nog een keer naar Bosnie te gaan.
Een tweede reden is dat we dan ook ons project voor 2018 kunnen bepalen.
En ten derde willen we vanzelfsprekend zelf weer erg graag even "thuiskomen"....
Reisverslag augustus 2017
We hebben er lang naar uitgezien, maar het is weer zover: we gaan weer met twee auto's vol met spullen naar Travnik. Wat we allemaal weer mee hebben.... teveel om op te noemen! Van tweede hands computers tot en met de kleinste knuffels, maar ook een bedpapegaai! Knuffels, dekens en lakens, gebreide mutsen en sjaaltjes maar ook materiaal voor het ziekenhuis. 
Tandarts apparatuur voor Dom Zdravlje – update oktober 2016
oktober 2016
In maart is er tandartsapparatuur voor de Dom Zdravlje, het gezondheidscentrum van Travnik, gebracht. Tijdens ons laatste project in juli zijn we langs geweest om te zien hoe het erbij stond. Helaas bleken er een paar onderdelen niet volledig te zijn. De apparatuur kon nog niet geinstalleerd worden en geld om de onderdelen zelf aan te schaffen was er niet.
Reisverslag juli 2016
We hebben weer erg veel mee kunnen nemen: Veel speelgoed, beddengoed, allerlei zelfgebreide sjaaltjes, mutsen en truien, kleding schoeisel enzovoort enzovoort. Ook weer veel incontinentiemateriaal en ander ziekenhuis materiaal en -apparatuur.
Tandarts- en oogarts uitrusting voor Dom Zdravlje – maart 2016
In 2015 hebben we een bezoek gebracht aan de Dom Zdravlje in Travnik. Dit is het plaatselijk gezondheidscentrum. Er is een eerste hulp afdeling, een pediatrische afdeling, chiropractici, er kunnen röntgen- en MRI onderzoeken worden gedaan, er zijn tandartsen en een oogarts, een huisartsen praktijk en er is een afdeling voor psychiatrische rehabilitatie.
Foto's en oudere verslagen
We hebben elke keer weer heel veel fotomateriaal mee terug naar huis. Een kleine selectie zullen we online zetten.
‌U vindt deze foto's op de fotopagina.

‌De oudere verslagen komen niet meer online.
‌U kunt ze te allen tijde bij ons opvragen.
Contact
‌Voor geïnteresseerde bedrijven en verenigingen verzorgen wij graag een presentatie. Voor meer informatie over ons, of voor het bespreken van een presentatie, kunt u een mail sturen, kunt u bellen, of u laat een bericht achter op de contact pagina.


Voor alle informatie:
info@bosnische-toekomst.nl
‌Tel: +31 (0)638 4141 02

Stichting Bosnische Toekomst
RABO bank:
IBAN: NL59 RABO 0127 1495 03
tnv: Stichting Bosnische Toekomst
Anna Paulowna.‌
Omdat de Bosnische Toekomst ANBI gecertificeerd is, zijn eventuele giften onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting.
‌RSIN: 815706935